Kedves Ügyfelünk!

2023.10.25.-től a rendelésfelvétel átmenetileg szünetel. A kosárba helyezett termékek nem kerülnek teljesítésre! Kérdés esetén az info@zuzmocska.hu e-mail címen elérhetőek vagyunk.

Kérdése van? Hívjon minket! +36304410518

Zuzmókép

Az általad választott színű keretben, méretben és színben készül, egyszínű zuzmóból. Mit érdemes tudnod termékeinkről? Termékeink stabilizált és színezett zuzmóból készülnek, amik gondozásmentesek Nincs szüksége vízre, ezért kérlek, ne öntözd Nem igényel fényt Napsugárzás hatására színe fakulhat Közvetlenül napra, hőforrások közelébe nem szabad elhelyezni A levegő páratartalma biztosítja puhaságát. Alacsonyabb páratartalom esetén a zuzmó elkezd keményedni. Amint helyre áll a páratartalom, néhány órán belül újra pihe-puha lesz. Sokszor egy alaposabb szellőztetés is elég ennek eléréséhez. Kizárólag beltéri használatra javasolt Minden termékünkre 1 év garanciát vállalunk!

1termék 11

Zuzmókép

Terméknév:
Zuzmókép
12 990 Ft

Egyedi méret esetén kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot az info@zuzmocska.hu e-mail címen vagy a +3630/4410-518 telefonszámon.

Termékeinket minden esetben egyedileg készítjük, mérettől függően 20-25 munkanapon belül kerül postázásra a kész termék.